50 jaar jubileum

Dankbaar terugkijken

Bijna 50 jaar geleden was het zover. Stichting de Wittenberg – toen nog Stichting Reformatorische Bijbelschool - werd opgericht op 13 april 1972.  Reden om dankbaar te zijn en herinneringen op te halen.

In al die jaren hebben veel mensen een tijdelijke plek gevonden op de Wittenberg. Niet zomaar een plek, maar een plek waar je samen met andere christenen het geloof in Jezus Christus kan onderzoeken en leren leven. Waar herinneringen zijn gemaakt, vrienden zijn gevonden en klussen zijn geklaard.

Nostalgie
Hier kijken we terug, halen we herinneringen op en zien we meer van het leven van de afgelopen 50 jaar op de Wittenberg. Blijf niet weg, want we zullen elke paar weken nieuwe verhalen posten. 

Jullie herinneringen
We zijn benieuwd naar herinneringen rond de Wittenberg. Deel je verhaal onder het kopje 'Wat heeft de Wittenberg voor mij betekend?' Heb je oude foto's? Stuur ze met toelichting naar ons op: info@dewittenberg.nl

Jubileumdag
Uiteraard willen we ons jubileum ook op locatie vieren, samen met jullie. Dit doen we op zaterdag 14 mei 2022. Een dag vol inhoud, ontmoeten en danken. Lees in de agenda hierover meer.

Agenda jubileumjaar

Bouw mee aan de Wittenberg

Tijdens het jaar maakt Jaap (leefgemeenschapper) een lego-miniatuur van het gebouw. Bouw letterlijk en figuurlijk mee aan de Wittenberg en sponsor legostenen voor 1 euro per stuk. Het miniatuur in opbouw zal tijdens het jaar zichtbaar zijn op de Wittenberg.

Dinner-Party-2021
Redactie Logo_Wittenberg_favicon
Door Redactie

Dineractie 2021 groot succes

De jaarlijkse diner-actie van de Wittenberg in Zeist was weer een groot succes.&…
Lees meer over "Dineractie 2021 groot succes"
2008-01-01 Onderhoud dakkapel
Redactie Logo_Wittenberg_favicon
Door Redactie

Foto uit de oude doos 1

Bij de Wittenberg is er altijd onderhoud aan het gebouw nodig.…
Lees meer over "Foto uit de oude doos 1"
Student Karel Eduards en Diaconaal medewerkster Brenda uit Canada, kok in 89-90
Redactie Logo_Wittenberg_favicon
Door Redactie

Foto uit de oude doos 2

Student Karel Eduards en diaconaal medewerkster Brenda uit Canada, kok in 1989-1990.…
Lees meer over "Foto uit de oude doos 2"