Jongerendiensten

Jongerendiensten

Nodig de Wittenberg uit voor een jongerendienst of jongerenavond.

Wij denken graag mee om een mooie en aansprekende jongerendienst of jongerenavond te organiseren. Om het nog makkelijker te maken kunnen we desgewenst ook een complete dienst of avond vullen. Met Wittenbergstudenten, -sprekers en andere mensen uit ons netwerk. We proberen deze bijeenkomsten altijd inclusief een getuigenis en een sterk inhoudelijke deel (diverse thema’s zijn mogelijk) vorm te geven. Natuurlijk ontbreekt ook de muziek niet, hiervoor is de Wittenbergband beschikbaar. Elke dienst, avond of andere bijeenkomst vraagt om maatwerk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Themadienst Discipelschap
Discipelschap staat bij de Wittenberg hoog op de agenda! Is dit ook een belangrijk thema voor jouw kerk, gemeente, vereniging of (jongeren)groep? Dan doen wij je het aanbod om een kerkdienst (reguliere dienst, jongerendienst of themadienst) of bijvoorbeeld een speciale (thema)avond te vullen rondom Discipelschap. Een van onze Wittenbergsprekers komt naar je toe om een dienst of andere bijeenkomst te vullen rondom het volgeling zijn van Jezus. Interactief, inspirerend, met gebruik van aansprekende voorbeelden en zeker ook activerend. Mensen worden in beweging gezet om als christen hét verschil te maken in de wereld om hen heen.

Een andere mogelijkheid – speciaal voor jongeren - is de training Aan de slag met Discipelschap.- Nodig een Wittenbergspreker uit
- Boek de training Aan de slag met Discipelschap