Oosters

Kom dineren op de Wittenberg


Op vrijdag 15 en zaterdag 16 februari 2019 kan het weer:

geniet van een heerlijk diner en een geheel verzorgd avondje uit voor €35,00 p.p. (all inclusive). De opbrengst van deze avond is geheel bestemd voor het werk van de Wittenberg. Het diner begint beide avonden om 19.00 uur, u bent vanaf 18.30 uur welkom.

De studenten, leefgemeenschappers en medewerkers van de Wittenberg zullen samen een heerlijk diner voor u verzorgen. Zo kunt u lekker eten en tegelijkertijd de Wittenberg steunen. Via onderstaand aanmeldformulier kunt u zich aanmelden voor het diner. Heeft u een allergie of dieetwens? Geef dit dat aan bij de reservering. 

De organisatie maakt vooraf een tafelschikking waarbij rekening gehouden wordt met je opgave van het aantal personen.

Sponsor een maaltijd

Vanuit de Wittenberg betekenen we graag iets voor mensen die het (financieel) niet breed hebben. U kunt hierin meehelpen! Zo kunt u een maaltijd sponsoren voor mensen die dit zelf niet kunnen betalen. Wanneer u een diner extra betaalt kunnen wij deze mensen uitnodigen en hen zo een leuke avond bezorgen. Via het aanmeldformulier kunt u aangeven of u een extra maaltijd wilt sponsoren.

VIP lounge

Nieuw dit jaar zijn de VIP plekken. U wordt ontvangen met heerlijke champagne en een amuse. Er is keuze uit een breed (wijn)assortiment, heeft een persoonlijke gastheer/gastvrouw en (indien gewenst) een tafel op een rustige plek. Na afloop ontvangt u een goodie bag om thuis na te genieten van de heerlijk, compleet verzorgde avond uit. De extra luxe VIP plekken zijn te reserveren voor €70,- p.p. door het woord VIP te vermelden bij opmerkingen op het contactformulier. 

VRIJDAG VOLGEBOEKT!

ZATERDAG BIJNA VOLGEBOEKT!

De vrijdag is volgeboekt en u kunt zich dus niet meer aanmelden voor de vrijdag. Op de zaterdag hebben we nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Omdat de aanmeldingen niet direct worden verwerkt in onze reserveringslijsten kan het voorkomen dat u nog reserveert terwijl de avond eigenlijk volgeboekt is. Indien een avond is volgeboekt proberen we dit zo snel mogelijk hier te vermelden. Indien u reserveert maar er géén plaats meer is ontvangt u hier z.s.m bericht over. Onze excuses voor het ongemak!

Aanmeldformulier

Let op: de vrijdagavond is VOLGEBOEKT!
perso(o)n(en)