Overzicht evenementen

Dit jaar organiseren we alweer voor de derde keer onze tweedaagse Summerschool rondom het thema Leadership. Specifiek thema dit jaar is: The leader in change, sprekers zijn o.a.:

Ben Tiggelaar
Ben Tiggelaar is bestsellerauteur, gedragswetenschapper en de meest gevraagde spreker in Nederland. Ben verzorgt sessies over leiderschap en verandering. Hij werkt dit jaar voor de derde keer mee aan de Leadership Summerschool van de Wittenberg en de HGJB.

Anita Delhaas-van Dijk
Anita Delhaas-van Dijk is sinds oktober 2017 Executive Director en European Coordinator van International Justice Mission (IJM). de missie van IJM is “to protect the poor from violence by rescuing victims, bringing criminals to justice, restoring survivors to safety and strength, and helping local law enforcement build a safe future that lasts.” Hiervoor heeft ze jarenlang in het buitenland gewoond en gewerkt voor World Vision als Director. Bijna 5 jaar leidde ze World Vision met honderden medewerkers in Libanon tijdens de crisis in Syrië. Daarvoor woonde en werkte ze in Roemenië, ook als directeur van World Vision.

Abwin Luteijn
Sinds januari 2018 is Abwin Luteijn bestuurder bij Eleos. Daarvoor was hij 15 jaar directeur van Pro Life zorgverzekeringen, de verzekeraar die christelijke zorg faciliteert. Hij laat na die periode een gezonde, groeiende organisatie achter. De Summerschool wordt georganiseerd op vrijdag 29 (vanaf 10.00 uur) en zaterdag 30 juni (tot 16.00 uur) a.s. Naast de seminars zijn er kleine groepen om door te praten over het thema, is er volop gelegenheid je vragen te stellen en is er tijd voor ontspanning. De kosten bedragen €149,- per persoon (bij aanmelden voor 9 juni, daarna €179,- p.p.), dit bedrag is inclusief het volledige programma, twee keer lunch, diner en ontbijt, koffie/thee, drinken en een overnachting op de Wittenberg. 

Summerschool 2018

De Wittenberg organiseert dit jaar een derde editie van de Summerschool. Meer informatie >