Annerein

Voor mijn opleiding moest ik verplicht een Open Avond bezoeken, een paar weken later heb ik me aangemeld…


Ik ben Annerein van Goch-Hak, 19 jaar. Ik ben geboren in Uithoorn maar momenteel woon ik in Alphen aan den Rijn, samen met mijn man Rutger. Inmiddels ben ik bijna afgestudeerd als onderwijsassistente en daarnaast ben ik druk met mijn bijbaan. In mijn vrije tijd doe ik veel aan vrijwilligerswerk, ben ik actief in de kerk en evangeliseer ik op straat. Het is gewoon heel erg tof om dit allemaal samen met God mee te maken.

Ik ben gelovig opgevoed. Op mijn 17e ben ik volwassen gedoopt. In God geloven betekent alles voor mij, want zonder God was ik er niet geweest. Echt vertrouwen op God is voor mij heel belangrijk, hoe moeilijk dat soms ook is. Zonder Hem was ik niet geweest waar ik nu ben.

Echt vertrouwen op God is voor mij heel belangrijk, hoe moeilijk dat soms ook is


Voor mijn huidige opleiding moest ik verplicht een open dag bezoeken, en zo kwam ik bij de Wittenberg uit. Verwachtingen had ik eigenlijk niet en het bezoeken van de Open Avond zag ik  als een 'verplichting'. Hoewel ik het niet had verwacht werd ik heel enthousiast van die avond. Een paar weken later heb ik me aangemeld om Discipelschap in 80 Dagen te gaan doen.

Het is zo bijzonder hoe God dingen op je pad brengt. Ik kijk er erg naar uit om meer met God bezig te zijn en meer over Hem te leren. Van de opleiding Discipelschap in 80 Dagen verwacht ik dat ik meer zal groeien in mijn persoonlijke geloof. Het lijkt me ook heel fijn om met medechristenen over het geloof te sparren.

Ik ben benieuwd naar wat God allemaal met mij van plan is!

Deze zomer ga ik samen met mijn man en nog een aantal mensen van mijn kerk naar Zimbabwe om daar een soort vakantie-bijbel-club op te zetten, daar ben ik op dit moment druk mee bezig. Vanaf september ga ik vol enthousiasme deze nieuwe uitdaging op de Wittenberg aan. Ik ben benieuwd naar wat God allemaal met mij van plan is en ik kijk er naar uit om mijn medestudenten te ontmoeten!

Zie ik jou ook in september?