Esmé

Ik wil graag handvaten krijgen om mijn geloof op een praktische manier te kunnen delen met mijn omgeving!

Mijn naam is Esme Lammerts van Bueren en ik ben 19 jaar oud. In mei heb ik mijn Havodiploma gehaald op de Theaterschool in Rotterdam. Hier kreeg ik naast reguliere vakken ook les in dansen, zingen en acteren. Na de Havo heb ik ervoor gekozen om een tussenjaar te gaan doen. Ik werk nu 5 dagen in de week bij een supermarkt en soms ook in de horeca. Hiervoor gaf ik dansles aan kinderen op een christelijke dansschool.

Ik kijk ernaar uit om met de opleiding Discipelschap in 80 dagen (www.d80.nl) te beginnen. Ik wil graag meer leren over het woord van God en ik wil graag handvaten krijgen om mijn geloof op een praktische manier te kunnen delen met mijn omgeving.

 De korte maar intensieve opleiding met aansluitend de mogelijkheid voor een buitenlandse stage sprak mij direct aan.

Ik ga al mijn hele leven naar de kerk en heb er tot mijn negende zelfs gewoond omdat mijn ouders koster waren. Op Valentijnsdag vorig jaar ben ik gedoopt.

Op jonge leeftijd heb ik - tijdens een christelijk kamp - mijn hart al aan Jezus gegeven. Twee jaar geleden hoorde ik op een ander kamp (Heartbeat Nederland) over Bijbelschool de Wittenberg. De korte maar intensieve opleiding met aansluitend de mogelijkheid voor een buitenlandse stage sprak mij direct aan. Ook de Community lijkt mij erg leerzaam en gezellig.'