Praktische informatie

Voor wie?

  • Voor iedereen die als beroepskracht of als vrijwilliger actief is in jeugdwerk van een kerk of christelijke organisatie. 
  • Voor iedereen die een hbo-opleiding voltooid heeft
  • Voor iedereen die op professioneel niveau jeugdwerk wil doen en zich daarvoor wil laten bij- of omscholen

Zowel docenten als studenten zijn afkomstig uit een breed scala van kerken. Van PKN tot Evangelisch, van Gereformeerd Vrijgemaakt tot Baptist en alles wat daartussen zit. Een aantal studenten is actief binnen de kerk en een aantal bij interkerkelijke (jeugdwerk)organisatie, zoals Youth for Christ, IFES, Navigators, Operatie Mobilisatie en de HGJB. Het uitwisselen van ervaringen met jongerenwerkers met zoveel verschillende kerkelijke achtergronden biedt veel leermomenten.

Proefstuderen

Door een dag mee te lopen met de studenten en te spreken met docenten, krijg je een goed beeld van de opleiding. Neem hier contact met ons op om een datum te plannen.

Kosten studiejaar 2017-2018

  • Inschrijving: € 75,- eenmalig
  • Collegegeld: € 1.645,- per studiejaar
  • Accommodatie en maaltijden: € 500,-
  • Extra kosten: € 95,- o.a. readers, internet e.d.

Losse modules

Het is mogelijk om de modules los te volgen. Tarieven van de losse modules zijn variabel in verband met het wisselend aantal lessen. Prijsindicatie voor losse module van vier lesblokken is € 535,- (incl. maaltijden en overnachting).

Jaarrooster

Het rooster met de planning van de modules die dit studiejaar gegeven worden is hier in te zien (2018-2019).

Aanmelden

Na invullen en insturen van het aanmeldformulier word je uitgenodigd voor een toelatingsgesprek op de Wittenberg. Via een apart moduleformulier kun je je voor een losse module aanmelden.

Vragen

Heb je vragen over je aanmelding, neem dan contact op met het secretariaat, 030-69 24 166.