Zaalverhuur

De zalen en lokalen op de benedenverdieping van het Wittenberggebouw worden in eerste instantie gebruikt door studenten die een Wittenbergopleiding volgen en de deelnemers van de leefgemeenschap. Hiernaast wordt het gebouw verhuurd aan kerken en christelijke organisaties voor toerustingsbijeenkomsten en -weekenden, vergaderingen, seminars etc. Dit alles mits deze activiteiten passen binnen het karakter en de sfeer van het gebouw en onze organisatie.

Beschikbare ruimten

De lokalen zijn geschikt voor kleine ontmoetingen (ca. 15 personen). Er is een whiteboard aanwezig en tegen vergoeding kan gebruik gemaakt worden van het digibord met internetverbinding. De tafels staan in U-opstelling.

De conferentiezaal is geschikt voor lezingen, seminars en andere bijeenkomsten. De zaal wordt bij voorkeur in theateropstelling gebruikt. In deze ruimte kan gebruik gemaakt worden van geluidsversterking, ringleiding, beamer met scherm, vaste internetaansluiting en piano. De aangrenzende woonhal kan gebruikt worden voor ontvangst, borrel en/ of buffet. 

De eetzaal is geschikt voor bijvoorbeeld Alpha-weekenden. De zaal heeft naast een aantal eettafels een gemakkelijk en gezellig zitje rond de houtkachel. Deze ruimte grenst aan de keuken [alleen beschikbaar in weekenden en vakanties].

De royale keuken is geschikt voor het bereiden van maaltijden voor groepen. Hiernaast kan gebruik gemaakt worden van servies, bestek en diverse andere benodigdheden voor het verzorgen van een maaltijd.

De achtertuin van de Wittenberg kan kosteloos gebruikt worden wanneer ons gebouw gehuurd wordt. In het bos tegenover de Wittenberg kan een verfrissende en inspirerende wandeling gemaakt worden.

Voor bijeenkomsten kan, na overleg, via de Wittenberg catering ingehuurd worden. 

Het gebouw is rolstoelvriendelijk en er is een mindervalidentoilet aanwezig.

Informatie over beschikbaarheid en kosten: telefoon 030-6924166 of per mail

Wij ontmoeten u graag!