Actiedag 2018

Actiedag Bijbelschool de Wittenberg

Zaterdag 23 juni 10.00 - 15.30 uur

 

Op zaterdag 23 juni a.s. wordt er een grote actiedag georganiseerd op en voor de Wittenberg. Een dag vol activiteiten, zoals:

Waarom? Omdat Bijbelschool de Wittenberg de kans heeft om door te gaan met het opleiden en toerusten van jonge christenen! De doelen die op 30 juni a.s gehaald moeten zijn (zie ook www.dewittenberg.nl/samen):

 • minimaal 16 studenten aangemeld voor Een Jaar Wittenberg
  stand van zaken: 13 studenten aangemeld
 • minimaal 10 studenten aangemeld voor Jongerenwerkersopleiding
  stand van zaken: 3 studenten aangemeld (veel belangstelling)
 • minimaal 90.000 euro extra inkomsten
  stand van zaken: 60.000 euro opgehaald

Voor sommige activiteiten is het noodzakelijk om vooraf te reserveren en kan worden geboden. Deze actiedag is bedoeld om zoveel mogelijk geld in te zamelen om zo ook in seizoen 2018-2019 van start te kunnen gaan met de programma's Een Jaar Wittenberg, de Jongerenwerkersopleiding en de Leefgemeenschap. Daarnaast is er geld nodig om het onderzoek naar nieuw onderwijs te kunnen financieren. Op www.dewittenberg.nl/samen is hierover verdere informatie te vinden.

Help ook mee!! Kom op zaterdag 23 juni a.s. naar de Wittenberg in Zeist en neem je vrienden, familie, buren en bekenden mee!! 

Bed & Breakfast
Van vrijdag 22 juni tot zaterdag 23 juni is het mogelijk om een nachtje te komen slapen op de Wittenberg! Drie logeerkamers zijn speciaal ingericht voor deze Wittenberg Bed & Breakfast. Proef de sfeer van ons prachtige historische pand aan de Krakelingweg in Zeist en beleef nu zelf hoe het is om hier te overnachten. Op zaterdagochtend 23 juni staat er een lekker ontbijtje klaar en natuurlijk krijg je voor de lunch een pannenkoek in ons pannenkoekenrestaurant. De kamers zijn 2-persoons (stapelbed) en voorzien van een wasbak (douche en toilet zijn gedeeld). We vragen voor een Bed & Breakfast overnachting minimaal 50 euro per kamer (voor 2 personen) maar er kan vanaf dit bedrag worden geboden. Interesse? Stuur dan een email naar info@dewittenberg.nl met een bod. De drie kamers gaan naar de drie hoogste bieders, op maandag 18 juni hoor je of je hierbij zit, de opbrengst is bestemd voor het werk van de Wittenberg.   

Escape Room de Wittenberg
Wel in voor een beetje spanning én een flinke uitdaging? Boek dan op 23 juni onze speciale Wittenberg Escape Room! Samen met je groep (max. 5-6 personen) wordt je opgesloten en aan de hand van diverse puzzels en raadsels zul je - binnen het uur - een uitweg moeten vinden. Lukt het jullie om binnen de tijd te ontsnappen?! De Escape Room kan op de volgende tijden gereserveerd worden:
1. 10.00 - 11.00 uur
2. 11.20 12.20 uur
3. 12.40 - 13.40 uur
4. 13.50 - 14.50 uur
Voor de Escape Room vragen we een minimaal bedrag van € 40,- per groep (minimaal 4, maximaal 6 personen). Maar ook hier kan geboden worden. Breng je bod uit via info@dewittenberg.nl, vermeld hierbij de voorkeur voor het tijdstip en met hoeveel personen je komt. Ook hier geldt dat de Escape Room naar de hoogste bieders gaat, op maandag 18 juni hoor je of je hier bij zit, de opbrengst is bestemd voor het werk van de Wittenberg.

Meer weten? Mail naar info@dewittenberg.nl of bel 030 - 692 41 66. 

Zaterdag 23 juni 2018 10.00-15.30 uur
Bijbelschool de Wittenberg
Krakelingweg 10 
(route)
3707 HV Zeist

Talentenveiling

 

Niet de mogelijkheid om zaterdag te komen, maar wel een bod uitbrengen? Laat dit weten door te mailen naar info@dewittenberg.nl en uw bod wordt meegenomen!

 • huiskamerconcert:

geniet alleen of met een groep van de talenten van Janine op de piano. Zij speelt graag voor u, zodat u daarvan heerlijk kan genieten.

Locatie: De Wittenberg

Aantal personen: 1-30

Datum: af te stemmen

 • ritje op de paardenkar

boek een uurtje op de paardenkar en laat u trekken door twee paarden voor de kar door de omgeving.

Locatie: op locatie in straal van 30 km rond Nijkerk

Aantal personen: 1-2

Datum: af te stemmen

 • hiphop dansles

gooi de heupen los en volg met enthousiasme Nelson en Annelies. Zij zijn in ieder geval enthousiast!

Locatie: De Wittenberg

Aantal personen: 1-10

Datum: af te stemmen

 • taart

de baktalenten gaan flink aan de slag om een heerljike taart te maken. Bied en neem de taart op de actiedag gelijk mee naar huis.

 • escaperoom

Geen mogelijkheid om de escaperoom op de Actiedag te doen? Geen nood! Ook later is er nog de kans om deze unieke escaperoom – gerealiseerd door Nico - met een groep van 4-6 personen te doen.

Locatie: De Wittenberg

Aantal personen: 4-6

Datum: af te stemmen

 • tuinkracht

Wel wat handjes te gebruiken in de tuin? Maak een paar gebruik van de kennis en vaardigheden van Maarten en  laat uw tuin opbloeien.

Locatie: op locatie

            Datum: af te stemmen

 • fotoshoot

Tijd voor een leuke en mooie fotosessie? Bied op een fotoshoot en ga alleen of met een groep op de foto!

Locatie: in overleg

Datum: af te stemmen

 • rondleiding op een biologische melkveeboerderij

Interesse in een educatief uitje met een groep volwassenen of kinderen? Laat de boer met passie vertellen over zijn koeien en alle gewassen rondom de boerderij.

Locatie: Zeewolde

Aantal personen: 1-20

Datum: af te stemmen

 • website

opstartend bedrijf of toe aan een nieuwe website? Laat een website voor u maken waarbij u gemakkelijk zelf het bewerken van tekst en foto’s kan overnemen.

Website wordt gemaakt met Wordpress, prijs is exclusief kosten thema.

 • bed&breakfast

ook eens een nachtje in het unieke pand slapen? Maak het zelf mee! Een uniek pand, tegenover het bos en vlakbij het centrum van Zeist

Locatie: De Wittenberg

Aantal personen: 1-2

Datum: af te stemmen

 • vakantiehuisjes

op vakantie in een prachtige omgeving in Nederland of toch liever Frankrijk? De eigenaren van deze vakantiehuisjes stellen graag dit huisje voor een een aantal dagen ter beschikking.


Locatie Woudenberg

Aantal personen: 2

Datum: een weekend (vrijdag-maandag) in overleg

Prijs is exclusief 50,- kosten (campingkosten, toeristenbelasting, gas/licht/water)

 

Locatie Frankrijk – Les Plantades

Aantal personen: 6 (niet alleen voor jeugd beschikbaar)

Datum: een week in overleg in de periode van september tot april 2018/2019

Prijs is exclusief eindschoonmaak van 60,-.

--- --- --- 

Talentenveiling