Acts29 - Jij als leerling van Jezus

24 oktober 2017 gaat de tweede Acts29 discipelschapscursus van start in de Maranathakerk in Lunteren. Acts29 is de discipelschapscursus van de Wittenberg en het Evangelisch Werkverband.

Acts29 - Jij als leerling van Jezus
Als deelnemer ontdek je meer over discipelschap en hoe je in het alledaagse leven meer kunt leven als leerling van Jezus. Belangrijke thema’s zijn: de basisprincipes van discipelschap, luisteren naar Gods stem en de gaven van de Geest. Een inspirerende en uitdagende discipelschapscursus met ervaren docenten in een vertrouwde sfeer en met professionele begeleiding. Bovendien trek je intensief op met gemotiveerde medecursisten, met wie je aan het einde van de cursus ook je ontdekkingen deelt.

Acts29 - iets voor jou?
Je verlangt ernaar om Jezus te volgen en om Gods Koninkrijk - door jou heen - zichtbaar te laten worden. Je verdiept je relatie met God, je leert heel concreet om Jezus te volgen en om te leven vanuit de kracht van de Heilige Geest. Ook krijg je zicht op je eigen roeping en je leert om discipelschap persoonlijk vorm te geven in je eigen leven: je werk, je buurt en je kerk. Acts29 daagt je uit om voluit te leven als leerling van Jezus.

Meer over Acts29:

Eerst vrijblijvend kennis maken met Acts29?
Wil je weten wat deze cursus precies inhoudt en of de cursus bij jou past, kom dan op dinsdag 24 oktober naar de introductieavond om vrijblijvend kennis te maken en sfeer te proeven. We starten om 18.30u met een maaltijd, leggen uit hoe de cursus in elkaar zit en wat je gaat leren. Ook ontmoet je deze avond eerdere deelnemers en docenten aan wie je natuurlijk al je vragen kunt stellen.