Meeloopdag en Open Avond

Open Avond op woensdag 21 juni a.s.

Zelf weten en ervaren hoe het is om op de Wittenberg te studeren en te wonen? Kom sfeerproeven tijdens onze Experience Avond op woensdag 21 juni a.s.

We laten je zien hoe Een jaar Wittenberg, Discipelschap in 80 dagen en de Jongerenwerkersopleiding eruit zien, je volgt deze avond een proefcollege en ook hoor je meer over de kosten en de studiebelasting van deze opleidingen.

Verder word je geïnformeerd over het wonen in de Community. In deze leefgemeenschap wonen jongeren tussen de 18 en 28 jaar. Een deel van hen volgt onderwijs aan de Wittenberg, anderen studeren of werken in de regio.

Natuurlijk is er ook een rondleiding door het prachtige pand van de Wittenberg en je kunt al je vragen stellen aan een aantal van onze huidige bewoners, studenten en medewerkers. Ook zullen een aantal studenten aanwezig zijn die vanuit de praktijk vertellen hoe het is om te leren en te leven op de Wittenberg.

We zien uit naar je komst! Neem gerust ook je ouders, familie en/of vrienden mee naar de Open Avond. Je bent welkom om 18.00 uur bij de gezamenlijke maaltijd. Het programma gaat aansluitend aan de maaltijd om 18.45 uur verder, ook dan kun je nog instappen.

Kom helemaal vrijblijvend een avondje op de Wittenberg om zelf te zien en te ervaren

Hieronder kun je je aanmelden! We zien je graag!

Meeloopdagen en 24 uur Wittenberg

Tijdens een 24 uur Wittenberg krijg je de beste beleving van hoe het is om te wonen en te leren op de Wittenberg. Je start 's avonds om 18.00 uur met de gezamenlijke maaltijd in de Community, daarna breng je de avond door met studenten en andere bewoners van de Wittenberg. Je overnacht op een van de slaapzalen en na het ontbijt en de dagopening volg je een daglang lessen met de studenten van Een Jaar Wittenberg of Discipelschap in 80 Dagen. Om ongeveer 16.30 uur wordt de dag afgesloten en heb je een kort evaluerend gesprekje met een van de Wittenbergmedewerkers. Op deze manier proef je het meest van de sfeer op de Wittenberg en heb je uitgebreid de kans om te praten met studenten, docenten, medewerkers en Communitybewoners. Geen 24 uur? Kom dan een dagje meelopen met studenten van Een Jaar Wittenberg, Discipelschap in 80 dagen of de Jongerenwerkersopleiding.

Aanmelden kan hieronder.

Persoonsgegevens
Deelname