Meeloopdag en Open AvondOpen Avond Een Jaar Wittenberg op woensdag 17 januari a.s.

Ontdek Bijbelschool de Wittenberg nu zelf en kom sfeerproeven tijdens onze Open Avond op woensdag 17 januari a.s. 

Deze  avond geven we je alle informatie over ons onderwijsaanbod en hoor je meer over de kosten (en de mogelijkheid van ons studiefonds) en over de studiebelasting van onze opleidingen, cursussen en trainingen.

Verder informeren we je over het wonen in de Community. In de leefgemeenschap wonen jongeren tussen (ongeveer) 18 en 28 jaar. Een deel van hen volgt onderwijs aan de Wittenberg, anderen studeren of werken in de regio.

Natuurlijk is er een rondleiding door het prachtige pand van de Wittenberg, vertellen een aantal studenten over het leven van alledag op de Wittenberg en kun je ook al je vragen stellen. 

We zien uit naar je komst! Neem gerust je ouders, familie en/of vrienden mee naar de Open Avond. Het programma start om 19.30 uur, vanaf 19.15 uur staat de koffie klaar! 

Hieronder kun je je aanmelden! We zien je graag!

Meeloopdagen en 24 uur Wittenberg

Tijdens 24 uur Wittenberg krijg je de beste beleving van hoe het is om te wonen en te leren op de Wittenberg. Je start 's avonds om 18.00 uur met de gezamenlijke maaltijd in de Community, daarna volg je de Open Avond en breng je de avond door met studenten en andere bewoners van de Wittenberg. Je overnacht op een van de slaapzalen en na het ontbijt en de dagopening volg je een daglang lessen met de studenten van Een Jaar Wittenberg. Om ongeveer 16.30 uur wordt de dag afgesloten en heb je een kort evaluerend gesprekje met een van de Wittenbergmedewerkers. Op deze manier proef je het meest van de sfeer op de Wittenberg en heb je uitgebreid de kans om te praten met studenten, docenten, medewerkers en Communitybewoners. Geen 24 uur? Kom dan een dagje meelopen met studenten van Een Jaar Wittenberg of de Jongerenwerkersopleiding. De eerstvolgende meeloopdag voor Een Jaar Wittenberg staat gepland op 17 januari 2018. Kun je niet op 17 januari, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden van andere data. Wil je een dagje meelopen met de Jongerenwerkersopleiding? Neem ook dan contact met ons op, via info@dewittenberg.nl of telefonisch: 030 692 41 66.

Aanmelden kan hieronder.

Persoonsgegevens
Deelname