Meeloopdag en Open Avond

Open Avond op dinsdag 21 november a.s.

Zelf weten en ervaren hoe het is om op de Wittenberg te studeren en te wonen? Kom sfeerproeven tijdens onze Open Avond op dinsdag 21 november.

Deze  avond geven we je alle informatie over Een jaar Wittenberg en de Jongerenwerkersopleiding eruit zien en ook hoor je meer over de kosten en de studiebelasting van deze opleidingen.

Verder word je geïnformeerd over het wonen in de Community. In deze leefgemeenschap wonen jongeren tussen de 18 en 28 jaar. Een deel van hen volgt onderwijs aan de Wittenberg, anderen studeren of werken in de regio.

Natuurlijk is er ook een rondleiding door het prachtige pand van de Wittenberg en je kunt al je vragen stellen. 

We zien uit naar je komst! Neem gerust ook je ouders, familie en/of vrienden mee naar de Open Avond. Het programma start om 19.30 uur, vanaf 19.15 uur staat de koffie klaar! 

Hieronder kun je je aanmelden! We zien je graag!

Meeloopdagen en 24 uur Wittenberg

Tijdens een 24 uur Wittenberg krijg je de beste beleving van hoe het is om te wonen en te leren op de Wittenberg. Je start 's avonds om 18.00 uur met de gezamenlijke maaltijd in de Community, daarna breng je de avond door met studenten en andere bewoners van de Wittenberg. Je overnacht op een van de slaapzalen en na het ontbijt en de dagopening volg je een daglang lessen met de studenten van Een Jaar Wittenberg. Om ongeveer 16.30 uur wordt de dag afgesloten en heb je een kort evaluerend gesprekje met een van de Wittenbergmedewerkers. Op deze manier proef je het meest van de sfeer op de Wittenberg en heb je uitgebreid de kans om te praten met studenten, docenten, medewerkers en Communitybewoners. Geen 24 uur? Kom dan een dagje meelopen met studenten van Een Jaar Wittenberg of de Jongerenwerkersopleiding. De eerstvolgende meeloopdag voor Een Jaar Wittenberg staat gepland op 22 november. Wil je een dagje meelopen met de Jongerenwerkersopleiding? Neem dan contact met ons op!

Aanmelden kan hieronder.

Persoonsgegevens
Deelname