Een jaar Wittenberg

Blogs

Actiecomité Maarten den Toom

Het feit dat het roer bij de Wittenberg om moet, heeft veel losgemaakt. Er werd o.a. door oud-studenten en andere betrokkenen een actiecomité opgericht. Het is bijzonder, dat mensen - die jaren ... lees verder

Studenten @ Stage

 Afgelopen periode zijn de studenten van de Wittenberg op stage geweest. De stage duurt zes weken, en studenten kunnen zelf kiezen waar ze heen gaan en wat ze willen doen. Iedere stage is dus ... lees verder

Noah @ De Wittenberg

You're the God of this City Terug uit Thailand Het is alweer meer dan twee weken geleden dat ik terug ben gekomen uit Thailand. Het was echt fantastisch om mijn familie en vrienden weer te zien! ... lees verder

Noah @ Thailand

Ik vind het heel mooi wat Tamar Center kan betekenen in hun leven! Het Thaise leven Op dit moment zit ik in een restaurantje en heb net een heerlijke Thaise maaltijd achter de kiezen (rijst met ... lees verder

Chris-Jan @ Amsterdam

Tot ziens uit het (nu) zonnige Amsterdam-Noord! Mijn stage bij Hoop voor Noord (HvN) in Amsterdam is inmiddels bijna twee weken bezig. Het duurde bijna een week voordat ik niet meer het idee had ... lees verder