Corine Clavero

Corine Clavero

Host/Coach Discipelschap in 20 weken

Mijn naam is Corine Clavero, ik ben getrouwd met Yerko en wij hebben twee heerlijke dochters, Anouk en Danique. In 1999 heb ik mijn diploma SPH gehaald op de CHE, vervolgens ben ik een jaar naar de Evangelische Hogeschool geweest en heb ik daar het zendingsjaar gedaan. Dit leidde er toe dat ik in 2001 uit Nederland ben vertrokken met Operatie Mobilisatie en naar het schip de Logos II ben gegaan. Hierop heb ik 3 jaar gevaren en dit is ook de plek waar ik mijn man heb leren kennen. Aan boord was ik betrokken bij het geven van trainingen om jezelf en God beter te leren kennen en om zendingservaring op te doen. Na mijn tijd aan boord ben ik getrouwd in Chili, het land waar mijn man vandaan komt. Hier hebben wij 8 jaar gewoond en ook zijn onze kinderen hier geboren. In deze tijd hebben wij tevens training gegeven met dezelfde doelstellingen. Nu niet aan boord van een schip, maar aan land en voor een traject van 9 maanden. 

Het raakt mij diep als ik het verlangen bij mensen zie om Jezus beter te leren kennen, Hem te volgen en Hem te dienen

Vier jaar geleden zijn wij naar Nederland gekomen. Naast mijn rol als coach en host ben ik nog steeds werkzaam voor Operatie Mobilisatie. Ik geef cross-culturele trainingen aan teams wereldwijd. Daarnaast zit ik in de afronding van mijn Master Contextuele Hulpverlening en heb ik een eigen praktijk aan huis.

Ik vind het een voorrecht om met mensen aan de slag te gaan, die samen met mij, op de school van Jezus willen leren en groeien. 

Mij zullen jullie wekelijks tegenkomen als coach en host bij de nieuwe opleiding van de Wittenberg: Discipelschap in 20 Weken. Ik heb er erg veel zin in! Vooral ook om jullie te leren kennen en dit traject samen met jullie te bewandelen. Het raakt mij diep als ik het verlangen bij mensen zie om Jezus beter te leren kennen, Hem te volgen en Hem te dienen. Ieder met zijn eigen gaven en talenten en op zijn eigen manier. Dit is een levenslang proces waarin we groeien en meer op Jezus gaan lijken. Ik vind het een voorrecht om met mensen aan de slag te gaan, die samen met mij, op de school van Jezus willen leren en groeien. 

De (avond)cursus Discipelschap in 20 Weken is reeds gestart op woensdag 11 oktober.