informatie dineractie 2021

Kom dineren op de Wittenberg

Op 24 & 25 september is het weer mogelijk om bij ons te komen dineren. 
Geniet van een heerlijk diner en een geheel verzorgd avondje uit voor €35,00 p.p. (all inclusive). De opbrengst van deze avond is geheel bestemd voor het werk van de Wittenberg. Het diner begint beide avonden om 19.00 uur. U bent vanaf 18.30 uur welkom.                                                                                                                             

Thema & organisatie
Het thema van de avonden in 2021 is 'Seventies dinner party', een heerlijk diner in stijl van de jaren 70. Daarbij is het een knipoog naar de eerste jaren van de Wittenberg en het startpunt van het vieren van 'de Wittenberg 50 jaar'.

Leefgemeenschappers, studenten en medewerkers van de Wittenberg zullen samen een heerlijk diner voor u verzorgen. Zo kunt u lekker eten en tegelijkertijd de Wittenberg steunen. Via onderstaand aanmeldformulier kunt u zich aanmelden voor het diner. Heeft een van de gasten een allergie of dieetwens? Graag aangeven bij de reservering.

De organisatie maakt vooraf een tafelschikking waarbij rekening wordt gehouden met je opgave van het aantal personen en de op dat moment geldende corona maatregelen.

Sponsor een maaltijd
Vanuit de Wittenberg betekenen we graag iets voor mensen die het (financieel) niet breed hebben. U kunt hierin meehelpen! Zo kunt u een maaltijd sponsoren voor mensen waarvoor dit zelf financieel niet mogelijk is. Wanneer u een diner extra betaalt kunnen wij deze mensen uitnodigen en hen zo een leuke avond bezorgen. Via het aanmeldformulier kunt u aangeven of u een extra maaltijd wilt sponsoren.

We kijken ernaar uit jullie te ontvangen op onze Seventies dinner party op 24 of 25 september!