Kom dineren op de Wittenberg

Op vrijdag 21 en zaterdag 22 februari 2020 kan het weer:
geniet van een heerlijk diner en een geheel verzorgd avondje uit voor €35,00 p.p. (all inclusive). De opbrengst van deze avond is geheel bestemd voor het werk van de Wittenberg. Het diner begint beide avonden om 19.00 uur. U bent vanaf 18.30 uur welkom.

Het thema van de avonden in 2020 is 'La Cuisine Française', kortom: heerlijke Franse gerechten met Franse wijnen (en uiteraard andere drankjes voor diegene die geen wijn drinken).

De studenten, leefgemeenschappers en medewerkers van de Wittenberg zullen samen een heerlijk diner voor u verzorgen. Zo kunt u lekker eten en tegelijkertijd de Wittenberg steunen. Via onderstaand aanmeldformulier kunt u zich aanmelden voor het diner. Heeft u een allergie of dieetwens? Geef dit dat aan bij de reservering. 

De organisatie maakt vooraf een tafelschikking waarbij rekening wordt gehouden met je opgave van het aantal personen.

Sponsor een maaltijd
Vanuit de Wittenberg betekenen we graag iets voor mensen die het (financieel) niet breed hebben. U kunt hierin meehelpen! Zo kunt u een maaltijd sponsoren voor mensen die dit zelf niet kunnen betalen. Wanneer u een diner extra betaalt kunnen wij deze mensen uitnodigen en hen zo een leuke avond bezorgen. Via het aanmeldformulier kunt u aangeven of u een extra maaltijd wilt sponsoren.