Experience Days

Ontdek de Wittenberg nu zelf!!

Experience Days

Ontdek de Wittenberg nu zelf!!Doe de Wittenberg Experience!!

De Wittenberg is een Bijbelschool in Zeist met een Community, meerdere onderwijsprogramma's (Bijbelschool, Jongerenwerkersopleiding, Discipelschapscursussen) en biedt ook diverse trainingen en sprekers. Ervaar nu zelf hoe het is om op de Wittenberg te studeren en te wonen. Kom naar onze open avond, loop een dagje mee met studenten of ga voor de volledige beleving en kies voor 24 uur Wittenberg! De Wittenberg Experience Days zijn op 22/23 mei en 21 juni 2018.

Open Avond

Tijdens de open avonden geven we jou, je ouders, familie en vrienden alle informatie over wie wij zijn en hoe onze opleidingen eruit zien. We vertellen je alles over ons jaarprogramma en het studeren op de Wittenberg, daarnaast krijg je informatie over het wonen in de Community. Natuurlijk vertellen we je ook alles over de kosten (en mogelijke tegemoetkoming in de kosten vanuit ons speciale studiefonds). Tijdens een open avond zijn er ook altijd studenten aanwezig die vanuit de praktijk kunnen vertellen over het leven op de Wittenberg, is er een rondleiding door het pand en kun je een aantal kamers bekijken. Nodig je familie en vrienden uit en kom naar de open avond op dinsdag 22 mei of donderdag 21 juni. Open avonden beginnen om 19.30 uur (vanaf 19.00 uur inloop met koffie en thee) maar je kunt er ook voor kiezen om mee te komen eten in de Community (om 18.00 uur). De open avonden zijn heel goed te combineren met een meeloopdag of 24 uur Wittenberg. Klik hier om je aan te melden voor een van de open avonden.

Meeloopdag

Een dagje meelopen met studenten, een daglang lessen volgen en het leven in de Community van de Wittenberg van dichtbij meemaken? Kies dan voor een meeloopdag en ontdek zelf hoe het is om te wonen en te studeren op de Wittenberg. Neem gerust ook een vriend, vriendin, broer of zus mee! Een meeloopdag begint 's ochtends om 8.20 uur en is net voor - of als je wilt net na - het avondeten (om 18.00 uur) afgelopen. Aan het eind van de dag heb je altijd een gesprekje met een van de Wittenbergmedewerkers om eventuele verdere vragen te beantwoorden. Een meeloopdag is ook goed te combineren met een open avond of 24 uur Wittenberg. De volgende meeloopdagen voor Een Jaar Wittenberg' zijn op woensdag 23 mei, woensdag 30 mei en donderdag 21 juni gepland. Klik hier om je aan te melden voor een van de meeloopdagen.

Interesse om een dagje mee te lopen en een goed beeld te krijgen van de Jongerenwerkersopleiding? Dit kan op vrijdag 6 of vrijdag 20 april 2018. Klik hier om je aan te melden voor een meeloopdag van de Jongerenwerkersopleiding. 


24 uur Wittenberg  

Go for the full experience!! Kies voor 24 uur Wittenberg voor de allerbeste ervaring!! Je pakt een open avond mee, loopt een dagje mee met studenten van het jaarprogramma, eet mee in de Community, overnacht in de slaapzaal of in een logeerkamer, je ontbijt samen met studenten en je maakt het échte Wittenbergleven mee in 24 uur tijd. Voor de open avond kun je - als je dat wilt - natuurlijk ook je ouders, familie en vrienden uitnodigen. Je 24 uur Witenberg begint op dinsdagavond om 18.00 uur met het avondeten in de Community, daar maak je ook de avond mee waarna je overnacht op de slaapzaal of in een logeerkamer. De woensdag begint met ontbijt en de dagopening, daarna volg je een daglang lessen met de studenten en sluit je als je wilt na het avondeten aan bij de open avond. Aan het eind van de dag heb je ook altijd een gesprekje met een van de Wittenbergmedewerkers om eventuele verdere vragen te beantwoorden.Wil je de uitdaging aangaan? Neem dan contact met ons op (info@dewittenberg.nl), dan kijken we samen met jou naar een geschikte datum.
--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --


Meer Wittenberg
Haal de Wittenberg Experience naar je eigen kerk, gemeente, school of jongerengroep en boek een van onze sprekers of trainingenKlik hier voor meer informatie over onze sprekers voor bijvoorbeeld kerkdiensten, jongerendiensten of jongerenavonden, conferenties, een kamp of op welke gelegenheid dan ook. Voor meer informatie over onze trainingen klik je hier.