De Wittenberg | Inside-out

Ontdek jouw plek in Gods wereld

Wie wil ik zijn? Wat betekent geloven in God voor mij? Wat is mijn plek in Gods wereld?

Stel je jezelf deze vragen? Ben je op zoek naar goede antwoorden? Ben je tussen de 17 en 25 jaar? Gun jezelf dan vijf maanden Inside-out op de Wittenberg. Ga aan de slag met je persoonlijke vragen, met je geloof en met je toekomst!

Inside-out, leven vanuit je hart
Tijdens de vijf maanden ontdek je samen met andere studenten onder leiding van professionele coaches je talenten en je passies. Je bestudeert de Bijbel en denkt na over wat het geloof voor jou betekent. Daarbij hoort ook het luisteren naar én het betrekken van God bij het maken van keuzes voor je toekomst.

Met andere jongeren woon je tijdens deze vijf maanden op kamers in de Wittenberg, een karakteristiek pand aan de rand van Zeist. Je blijft niet alleen binnen de muren van het gebouw, we sturen je ook ‘op missie’! In tweetallen trek je erop uit om opdrachten uit te voeren. Daarbij ontmoet je bijzondere mensen van wie je veel kunt leren.

Starten in augustus of januari
Inside-out duurt vijf maanden. Als je een tussenjaar wilt gaan doen, heb je naast deze cursus nog tijd voor andere zaken, zoals geld verdienen en reizen. Er zijn twee instapmomenten in het jaar, namelijk augustus of januari. Het eerstvolgende instapmoment is op 27 januari 2020. 

Kosten
Voor Inside-out betaal je € 2500,- voor de cursus en € 2000,- kamerhuur (inclusief maaltijden). Mocht dit bedrag te hoog voor jou en/of je ouders zijn, dan kunnen we samen zoeken naar een oplossing en in overleg gebruikmaken van een extern fonds.

Studiegids
Bekijk hier de studiegids voor meer informatie over Inside-out.