De Wittenberg | Inside-out

Informatieavond Inside-out

woensdag 19 augustus 2020

Kom sfeerproeven, kom naar de informatieavond op de Wittenberg!

Heb je interesse in Inside-out, maar zou je graag wat meer informatie willen? Of wil je wat van de sfeer meemaken op de Wittenberg? Kom dan naar de informatieavond!

Tijdens de avond krijg je meer informatie over Inside-out en het leven op de Wittenberg. De avond duurt van 19.30 - 20.30 uur. Daarna is er tijd om na te praten. 

Vanwege het coronavirus ziet deze avond er iets anders uit dan anders. Er is geen gezamenlijke maaltijd waar je aan kunt deelnemen. Ook is er geen rondleiding door het pand. We noemen het daarom een informatieavond en geen open avond.  

Meld je hier aan voor de informatieavond

« Terug

Open avonden

Kosten

  • Inside-out: € 2.500,-
  • Kost en inwoning: € 2.100,- 

Ongesubsidieerd
Inside-out wordt niet door de overheid gesubsidieerd, maar is afhankelijk van financiële steun van particulieren, kerken, fondsen en bedrijven. Doordat wij geen subsidie ontvangen, betekent het ook dat jij niet in aanmerking komt voor studiefinanciering. 

Studiefonds

Als het bedrag te hoog is voor jou en/of je ouders, dan kunnen we samen zoeken naar een oplossing en in overleg gebruikmaken van een studiefonds. Neem hiervoor contact met ons op. We denken graag met je mee!

Toelatingseisen

Inside-out is er voor jou als je tussen de 17 en 25 jaar bent en 5 maanden apart wil zetten om na te denken over jezelf en je toekomst. Je hebt geen specifieke vooropleiding of diploma’s nodig. Uiteraard hebben wij wel oog voor jouw intellectuele niveau. Daar passen we onze coaching op aan. 

Startdata

Augustus 2020
Maandag 31 augustus 2020 - donderdag 28 januari 2021
Intakegesprekken: houd de week van 6 - 10 juli vrij of bij late aanmelding de week van 24 - 28 augustus

Februari 2021

Maandag 22 februari 2021 - donderdag 8 juli 2021 

Alle trajecten gaan vooraf door een startweekend.