De Wittenberg | Inside-out

Open avond Inside-out

dinsdag 22 september 2020

Kom sfeerproeven, kom naar de open avond op de Wittenberg!

Heb je interesse in Inside-out, maar zou je graag wat meer informatie willen? Of wil je wat van de sfeer meemaken op de Wittenberg? Kom dan naar de open avond!

Tijdens de avond krijg je meer informatie over Inside-out en het leven op de Wittenberg. De avond duurt van 19.30 - 20.30 uur. Daarna is er tijd om na te praten. 

Normaal gesproken ben je ook welkom om deel te nemen aan onze gezamenlijke maaltijd en is er na afloop een rondleiding door het pand. Vanwege het coronavirus weten we niet of dat deze avond ook mogelijk is. Mocht het weer mogelijk zijn, dan brengen je hiervan tijdig op de hoogte. De bovengenoemde tijden zullen dan uiteraard ook veranderen. 

Meld je hier aan voor de open avond

« Terug

Open avonden

Kosten

  • Inside-out: € 2.500,-
  • Kost en inwoning: € 2.100,- 

Ongesubsidieerd
Inside-out wordt niet door de overheid gesubsidieerd, maar is afhankelijk van financiële steun van particulieren, kerken, fondsen en bedrijven. Doordat wij geen subsidie ontvangen, betekent het ook dat jij niet in aanmerking komt voor studiefinanciering. 

Studiefonds

Als het bedrag te hoog is voor jou en/of je ouders, dan kunnen we samen zoeken naar een oplossing en in overleg gebruikmaken van een studiefonds. Neem hiervoor contact met ons op. We denken graag met je mee!

Toelatingseisen

Inside-out is er voor jou als je tussen de 17 en 25 jaar bent en 5 maanden apart wil zetten om na te denken over jezelf en je toekomst. Je hebt geen specifieke vooropleiding of diploma’s nodig. Uiteraard hebben wij wel oog voor jouw intellectuele niveau. Daar passen we onze coaching op aan. 

Startdata

Augustus 2020
Maandag 31 augustus 2020 - donderdag 28 januari 2021
Intakegesprekken: houd de week van 6 - 10 juli vrij of bij late aanmelding de week van 24 - 28 augustus

Februari 2021

Maandag 22 februari 2021 - donderdag 8 juli 2021 

Alle trajecten gaan vooraf door een startweekend.