De Wittenberg | Inside-out

Open avond Inside-out

dinsdag 10 november 2020

Kom sfeerproeven, kom naar de open avond op de Wittenberg!

Heb je interesse in Inside-out, maar zou je graag wat meer informatie willen? Of wil je wat van de sfeer meemaken op de Wittenberg? Kom dan naar de open avond!

Tijdens de avond krijg je meer informatie over Inside-out en het leven op de Wittenberg. De avond duurt van 19.30 - 20.30 uur. Daarna is er tijd om na te praten. 

Normaal gesproken ben je ook welkom om deel te nemen aan onze gezamenlijke maaltijd en is er na afloop een rondleiding door het pand. Vanwege het coronavirus weten we niet of dat deze avond ook mogelijk is. Mocht het weer mogelijk zijn, dan brengen je hiervan tijdig op de hoogte. De bovengenoemde tijden zullen dan uiteraard ook veranderen. 

Meld je hier aan voor de open avond

« Terug

Open avonden

Foto oud-student Loïs interview
Frank Steenbergen
Door Frank Steenbergen
25 september 2020

"Ik vond het vak ‘eigen leervraag’ heel leuk: een vak waarin je de ruimte krijgt om je te verdiepen in een onderwerp naar eigen keuze"

Loïs (18) behoort tot één van de eerste studenten die het traject Inside-out heeft gevolgd. Wat doet …
Lees meer over ""Ik vond het vak ‘eigen leervraag’ heel leuk: een vak waarin je de ruimte krijgt om je te verdiepen in een onderwerp naar eigen keuze""
Choices
Redactie Logo_Wittenberg_favicon
Door Redactie
24 juni 2020

De Wittenberg lanceert tussenjaarchecker

In de achterliggende periode zijn wij druk bezig geweest met het ontwikkelen van een tussenjaarchecker en deze is nu liv…
Lees meer over "De Wittenberg lanceert tussenjaarchecker"
BramvPutten-actie
BramvPutten-profielfoto
Door Bram van Putten
12 juni 2020

Op ontdekkingstocht in de Bijbel

Er zijn veel verhalen. Grote en kleine. Ze worden verteld in romans en in dichtbundels, we zien ze in films, series en i…
Lees meer over "Op ontdekkingstocht in de Bijbel"