GEANNULEERD - I-poweravond - Otto de Bruijne

woensdag 10 juni 2020

Tijdens onze I-poweravonden willen we het geloof en het leven op een eigentijdse manier met elkaar verbinden. De I in I-power staat voor: inspirerend, interactief, intellectueel en intrigerend. Inspirerende sprekers prikkelen je en zetten je aan tot nadenken.

Otto de Bruijne is een kleurrijk persoon in Gods dienst, een man met passie en veel talenten. Hij is een artiest in woord en beeld, veelzijdig en creatief, vaak met een profetische diepgang. Hij schetst onze tijdgeest en hij laat daarin Gods stem weerklinken. Zijn eigen bewogen leven en zijn jaren studeren in de Bijbel hebben hem veel inzichten gegeven. Deze wil hij graag op een creatieve manier delen. 

Het Bijbelboek Openbaring schetst met woorden veel beelden. Otto heeft deze beelden op zijn eigen kunstzinnige weten te vangen in een aantal schilderijen, waardoor het boek zich op een nieuwe manier krachtig voor ons opent. Woensdag 10 juni komt hij spreken en vertelt over zijn schilderijen en neemt ons mee in dat prachtige boek Openbaring.

« Terug