Themaweek duurzaamheid: Film An Inconvenient Truth dl. II

woensdag 31 oktober 2018

Van maandag 29 oktober tot en met donderdag 1 november a.s. wordt op de Wittenberg de themaweek duurzaamheid georganiseerd met als titel 'Het echte leven'. Tijdens deze themaweek zijn ook gasten van buiten de Wittenberg van harte welkom om aan te schuiven bij de verschillende programmaonderdelen.

Op woensdagmiddag 31 oktober a.s. om 16.00 uur wordt op de Wittenberg de film An Inconvenient Truth dl. II vertoond.

Tien jaar nadat An Inconvenient Truth klimaatverandering onder de aandacht bracht, verschijnt het boeiende vervolg dat ons laat zien hoe dicht we bij een ware energierevolutie zijn. Voormalig Vice-President Al Gore gaat onvermoeibaar door met zijn strijd terwijl hij de wereld rondreist om talloze klimaatdeskundigen te trainen en zijn invloed uit te oefenen op het internationale klimaatbeleid. Camera’s volgen hem achter de schermen tijdens zowel persoonlijke, grappige als ontroerende momenten. Hij blijft de urgente boodschap uitdragen dat de gevaren van klimaatverandering overwonnen kunnen worden door innovatie en inspiratie.

Woensdag 31 oktober 2018
Themaweek duurzaamheid
Film An Inconvenient Truth dl. II

15.30 uur Koffie
16.00 uur Film An Inconvenient Truth dl. II
17.00 uur Nabespreking
18.00 uur Warme maaltijd
19.00 uur Einde programma

De toegang is gratis, vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan via email: info@dewittenberg.nl of telefonisch via 030 692  41 66.

« Terug