Onderwijsprogramma

Open avond Inside-out

maandag 12 juli 2021

Kom sfeerproeven, kom naar de open avond op de Wittenberg!

Heb je interesse in Inside-out, maar zou je graag wat meer informatie willen? Of wil je wat van de sfeer meemaken op de Wittenberg? Kom dan naar de open avond!
Tijdens de avond krijg je meer informatie over Inside-out en het leven op de Wittenberg. De avond duurt van 19.30 - 21.00 uur (inloop vanaf 19:15). Er is genoeg ruimte en tijd om al je vragen te stellen.

We zullen deze avond op de Wittenberg organiseren. Heb je gezondsheidsklachten die passen bij Covid-19? Meld je dan af voor de open avond. Mocht de avond vanwege bepaalde maatregelen niet fysiek door kunnen gaan dan brengen we je daar z.s.m. van op de hoogte.

Meld je hier aan voor de open avond

« Terug

Hoe ziet het traject eruit?

Inside-out gaat vooraf door een startweekend waarin je je medestudenten, docenten en bewoners leert kennen. Het traject begint met 2 introductieweken. Daarna volgen 16 weken Inside-out: je krijgt les van inspirerende docenten, je gaat aan de slag met jouw leervragen, je wordt gecoacht door je mentor, je gaat op expedities, je gaat een week naar Taizé in Frankrijk en je sluit het traject af met een minifestival.

Open avonden