After Summer Praise op de Wittenberg

30 augustus 2017

Van 6 tot en met 9 september is een groep Italiaanse jongeren te gast op de Wittenberg. Zij volgen hier een programma, deels met de studenten van Een Jaar Wittenberg, en maken kennis met Nederlandse leeftijdsgenoten. Deze jongeren zijn lid van een kerk in Verbania (regio Milaan). Vanzelfsprekend staat ook een bezoekje aan Amsterdam op het programma, niet alleen maar om de stad te bekijken maar ook om te zien wat hier allemaal wordt gedaan. Zo zal o.a. Frits Rouvoet uitleg geven over zijn werk op de Wallen.  

Een van de Italiaanse jongeren is de worshipzanger Davide di Lecce, hij heeft inmiddels 2 cd's op zijn naam staan met Italiaanse worshipmuziek. In Italië is op het gebied van christelijke muziek niet veel voorhanden, Davide zet zich in om d.m.v. zijn muziek het evangelie in Italië te verspreiden. Op vrijdagavond 8 september zal hij een concert geven op de Wittenberg, dit concert is voor iedereen toegankelijk en naast nummers van Davide di Lecce zullen er ook diverse bekende (engelstalige) worshipsongs worden gezongen deze avond. Het concert begint om 20.00 uur en is gratis.

Voorafgaand aan het concert op vrijdag 8 september is er een gezellige bbq in de tuin van de Wittenberg. Deze avond wordt georganiseerd i.s.m. camping het Beloofde Land (de Wittenberg en Beloofde Land werken samen rondom jongerenwerk) en is ook bedoeld om ontmoeting tussen Italiaanse en Nederlandse jongeren tot stand te brengen. De bbq is gratis maar hiervoor is aanmelding wel noodzakelijk, dat kan door een email te sturen naar info@dewittenberg.nl of door te bellen met 030-6924166.  

« Terug naar overzicht