Open Avond Onderwijs 21 november

31 oktober 2017

Dinsdag 21 november a.s. organiseert Bijbelschool de Wittenberg in Zeist een Open Avond Onderwijs. Tijdens deze open avond krijgen bezoekers alle mogelijke informatie over de opleidingen, cursussen en trainingen die de Wittenberg aanbiedt. Ook is het mogelijk een dagje mee te lopen met studenten.Dinsdag 21 november a.s. is er weer een Open Avond voor al onze opleidingen. Ben je geïnteresseerd in een jaar Bijbelschool, in de Jongerenwerkersopleiding of in een van onze Discipelschapscursussen of -trainingen? Kom dan deze avond naar de Wittenberg!

Tijdens deze Open Avond geven we je alle informatie over onze opleidingen, laten we studenten aan het woord, krijg je de gelegenheid om al je vragen te stellen en natuurlijk de mogelijkheid om ons pand te bekijken. De Open Avond begint om 19.30 uur (vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar) maar als je nog iets meer van de sfeer en het leven op de Wittenberg wilt proeven dan ben je al om 18.00 uur van harte welkom voor het avondeten.

Wil je een dagje meelopen met onze jaarstudenten (Bijbelschool), dan kan dat aansluitend op woensdag 22 november. Als je wilt kun je een nachtje blijven slapen om zo de complete Wittenbergervaring te beleven! Op woensdag loop je dan een dagje mee met onze studenten, volg je de lessen en ervaar je het leven op de Wittenberg. Kijk hier voor verdere informatie en om je aan te melden.

« Terug naar overzicht