Trainingsavond JWO: Hoe houd je jongeren bij de kerk?!

31 mei 2018

Jongerenwerkersopleiding de Wittenberg organiseert op donderdag 31 mei een trainingsavond over 'Hoe houd je jongeren bij de kerk?!'.Op donderdag 31 mei a.s. organiseert Jongerenwerkersopleiding de Wittenberg een trainingsavond over 'Hoe houd je jongeren bij de kerk?!'. Na grote events als bijvoorbeeld de EO Jongerendag, Opwekking en Soul Survivor - events waar veel christelijke jongeren op af komen - zijn er tegelijkertijd veel kerken die grote moeite hebben om hun jongeren bij de kerk te houden en te betrekken. Hoe kun je deze jongeren nu bij je houden?

Een avond met docenten en trainers van de Jongerenwerkersopleiding, ruimte voor debat en interactie. Centraal staat de vraag wat bezoekers van deze avond mee kunnen nemen naar hun eigen kerk of gemeente. Wat kunnen we hierin van elkaar leren, waardoor worden jongeren aangesproken en waardoor niet. De avond is gratis toegankelijk en inloop is mogelijk vanaf 19.00 uur, vooraf aanmelden is verplicht.

Het is helaas niet meer mogelijk om u aan te melden voor deze avond! Voor vragen kunt u contact opnemen met de Wittenberg (030-6924166)

« Terug