DE WITTENBERG, DÉ PLEK WAAR JE JEZELF, GOD EN ELKAAR VINDT EN JE TOEKOMST ONTDEKT.

PERSBERICHT | De Wittenberg benoemt Frans Hoogendijk tot directeur

woensdag 03 juli 2019

Het bestuur van de Wittenberg heeft Frans Hoogendijk tot directeur benoemt. Hij volgt Peter Oudshoorn op die ruim anderhalf jaar als interim directeur leiding heeft gegeven aan de zoektocht naar en de voorbereiding van een doorstart van de Wittenberg.

Frans Hoogendijk (42 jaar) is op dit moment algemeen manager van de Gemeenschap van Zendingsdiaconessen in Amerongen en diaconaal consulent bij de Protestantse Gemeente in Apeldoorn. “Ik geloof in de kracht en de betekenis van christelijke leefgemeenschappen in deze tijd”, aldus Frans Hoogendijk, die ook bij de diaconessen meegewerkt heeft aan de vormgeving van een leefgemeenschap. Centraal bij de Wittenberg staan de opleiding Inside-out voor jongeren van 17-24 jaar en de leefgemeenschap voor christenen van 17-35 jaar. Na de zomer wordt ook de mogelijkheid van retraites aangeboden.

« Terug

Actie Investeer in het Koninkrijk Steun de nieuwe opzet van de Wittenberg. Daarvoor is €250.000 nodig!

  • Koop een ‘Aandeel in de Wittenberg’ voor € 1000
  • Sponsor een student voor één maand voor € 500
  • Geef een bijzondere gift van € 100, € 250 of een ander bedrag

Agenda

Agenda

Themaretraite: Rust vinden in een veeleisende samenleving

15 nov Themaretraite: Rust vinden in een veeleisende samenleving In deze themaretraite proberen we erachter te komen welke factoren in de samenleving ervoor zorgen dat mensen opgebrand raken. Wat helpt ... lees verder