Thema-avond Samen Leven met Marije van den Berg

14 november 2018

Op woensdag 14 november a.s. organiseert de Leefgemeenschap van de Wittenberg een thema-avond over het thema Samen Leven. Auteur en spreker Marije van den Berg zal deze avond komen spreken. 

Programma
18:00 Warme maaltijd
19:45 koffie/thee
20:00 Start avond
21:30 Einde avond 

(Het is eveneens mogelijk om 20.00 uur aan te schuiven.)

"Ik ben Marije van den Berg, de afgelopen jaren ben ik fulltime zendeling geweest binnen Nederland. Hierbij heb ik onder andere de stichting BUtogether opgericht en opgebouwd. Deze stichting houdt zich bezig om met jong volwassenen de bijbel in de praktijk uit te leven. Als God de Ontwerper is van het leven, mogen we juist bij Hem zijn voor de handleiding ervan. Tijdens deze avond wil ik met jullie nadenken over samen leven. Het is zo'n voorrecht om een leven met elkaar te leven en voor elkaar van betekenis te zijn. Hoe heeft God dat nu bedoeld, en hoe kun je daar nu praktisch handen en voeten aan geven? Daar gaan we deze avond met elkaar over nadenken!"

Een van Marije’s grootste passies is spreken. Ze vindt het echt een voorrecht om de grote dingen van God te ontdekken in Zijn woord en die vervolgens door te mogen geven. "Ik kan me herinneren dat ik als jong meisje zelf liedjes verzon om God lof toe te zingen. Als ik nadacht over wie God was leek Zijn grootheid wel oneindig en kon ik er met mijn verstand gewoon niet bij. Inmiddels weet ik dat Zijn Almacht in geen gedachte of woord te bevatten is. Iets wat mij altijd weer fascineert en verwondert. Want hoe wonderlijk is het dan dat Hij, God de Vader, omziet naar jou en mij!"

De toegang voor deze avond is gratis, vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan door een email te sturen naar info@dewittenberg.nl. Bij aanmelding graag ook doorgeven of je mee wilt eten.