Bid met ons mee!

04 december 2018

Wil je blijven bidden voor de Wittenberg?!

De Wittenberg gaat door in de vorm van een combinatie van een monastieke leefgemeenschap en een nieuwe opleiding van 5 maanden voor jongeren. Wil je met ons danken voor het besluit van het bestuur dat de Wittenberg doorgaat en een nieuwe richting opslaat? We zijn hier heel blij mee!

We (blijven) bidden voor een goede ontvangst van het bestuursbesluit door allen die op de  Wittenberg betrokken zijn. En dat we in het besluit en wat daar op volgt steeds meer Gods weg met ons bevestigd krijgen.

De nieuwe richting die we opslaan betekent dat er veel verandert en dat er veel ontwikkeld moet worden. Wil je met ons bidden om wijsheid, energie en creativiteit van God? Bid dat we een opleiding zullen ontwikkelen die echt aanslaat bij jongeren, die biedt wat zij nodig hebben.

Tenslotte, met deze veranderingen zijn er ook nog veel onzekerheden, ook voor het personeel. Bid voor ons dat we op een goede  manier met de veranderingen en onzekerheden om kunnen gaan, in vertrouwen op God. Bid voor hechtheid van het team. En bid dat God ons in contact brengt met de mensen die deze nieuw richting kunnen vormgeven.Archief > 2018 > december

Geen berichten gevonden