de Wittenberg logo
Juli 2019
header

Rust in alle drukte

Het leven op de Wittenberg staat niet stil. Op 27 juni is de Jongerenwerkersopleiding overgedragen aan het Evangelisch College. De studenten en docenten hebben Een Jaar Wittenberg afgerond. Het onderwijsteam is druk met de voorbereidingen voor Inside-out. Ook zijn we druk bezig voor de start van de monastieke leefgemeenschap.

We zijn dus druk. Druk met alle mooie plannen voor de Wittenberg. In deze drukte proberen we een gemeenschap te zijn waarin we God zoeken en oog hebben voor elkaar. Denk jij ook regelmatig na over hoe je rust kunt vinden in je leven en meer van God kan ontdekken? Vanaf oktober ben je van harte welkom om bij ons op retraite te gaan. In de drukte van alledag biedt de Wittenberg een plek waar je in de stilte God kunt zoeken.

De retraites zijn onderdeel van de nieuwe monastieke leefgemeenschap. In de nieuwsbrief vertellen Niek en Jenny Tramper en Kees en Arianne van Ekris hier meer over. Ook blikken wij hierin terug op het afscheid van de Jongerenwerkersopleiding en vertelt Corrie hoe zij het afgelopen jaar heeft ervaren.
Lees de volledige nieuwsbrief hier

Wij geloven en bidden dat de Wittenberg ook de komende jaren voor veel mensen tot zegen mag zijn. Steun jij ons zodat de Wittenberg een plek mag blijven waar je jezelf, elkaar en God vindt?

 

In Christus verbonden,

Peter Oudshoorn
directeur-bestuurder (a.i.)


de Wittenberg
Krakelingweg 10
3707 HV Zeist
www.dewittenberg.nl 
info@dewittenberg.nl

030 692 4166
IBAN NL91 RABO 0162 1443 93Wilt u liever geen mails meer ontvangen van de Wittenberg?
Stuur dan een mail naar info@dewittenberg.nl.