Praktische zaken

Praktische zaken

Tijdsduur
5 maanden

Lesdagen
Maandag t/m donderdag

Startdata
14 februari 2022
29 augustus 2022

Kosten
Inside-out: € 2.600,-
Kost en inwoning: € 1.810,- 

Op basis van kost & inwoning en verblijf op 2-persoonskamer. 1-persoonskamer beperkt beschikbaar, in overleg mogelijk tegen meerprijs. Als het bedrag een belemmering vormt willen we graag in gesprek met je.

Per studiejaar zullen de kosten opnieuw vastgesteld worden.

Studiebelasting

De week begint op maandagmorgen 10.00 uur en loopt tot donderdagmiddag 16.15 uur. De totale studielast is ongeveer 32 uur per week, die bestaat uit ongeveer 20 uur les en coaching en uit 12 uur zelfstudie en het maken van je opdrachten.

Data

Augustus 2021
Maandag 30 augustus 2021 - donderdag 20 januari 2022

Februari 2022
Maandag 14 februari 2022 - donderdag 7 juli 2022

Beide trajecten gaan vooraf door een startweekend.

Toelichting kosten

Inside-out wordt niet door de overheid gesubsidieerd, maar is afhankelijk van financiële steun van particulieren, kerken, fondsen en bedrijven. Doordat wij geen subsidie ontvangen, betekent het ook dat jij niet in aanmerking komt voor studiefinanciering.

Als het bedrag te hoog is voor jou en/of je ouders, dan kunnen we samen zoeken naar een oplossing en in overleg gebruikmaken van een studiefonds. We denken graag met je mee!

Toelatingseisen

Inside-out is er voor jou als je tussen de 17 en 25 jaar bent en 5 maanden apart wil zetten om na te denken over jezelf en je toekomst. Je hebt geen specifiek opleidingsniveau nodig. Daar passen we onze coaching op aan. 

Let op! Ben je 17 jaar en wil je je inschrijven? Dan heb je een startkwalificatie nodig. Dat is (minimaal) een diploma havo, vwo of mbo (niveau 2 of hoger).

Als je Inside-out volgt, woon je op de Wittenberg en ben je onderdeel van de leefgemeenschap. Je dient dan ook met alle activiteiten van de leefgemeenschap mee te kunnen doen. Zo is er elke woensdag een vaste leefgemeenschapsavond. 

Open avonden