STILLE RETRAITES

Stilte is schaars in onze samenleving en toch kunnen we die niet missen. Waarom dat zo is, willen we in deze retraite ontdekken. God sprak de profeet Elia aan in het ‘suizen van de zachte stilte’. Stilte vraagt oefening, aandacht.

Tijdens deze retraite wordt een korte introductie op stilte als levensvoorwaarde gegeven. Daarnaast is er ruimte om in de stilte bezig te zijn met persoonlijke vragen en nieuwe vreugde in de omgang met God, onszelf en ander‚Äčen te vinden. We oefenen met elkaar in de Lectio Divina, een oude én toch ook nieuwe vorm van luisteren naar de Bijbel. De maaltijden gebruiken we met elkaar in stilte.

Verder is het mogelijk de getijdengebeden mee te beleven of een natuurwandeling te maken. Ook een persoonlijk gesprek met een van de begeleiders behoort tot de mogelijkheden. 

Kosten
€178,50 per persoon. Voor echtparen geldt een korting van 10%.
In het geval van bijzondere omstandigheden (bijv. studerend, werkzoekend, alleenstaande ouder), is reductie mogelijk. Neem hierover contact met ons op.

Bij de kosten zijn inbegrepen: twee overnachtingen incl. maaltijden en koffie/thee, laken- en handdoekenpakket; deelname aan het retraiteprogramma; deelname aan de drie getijdengebeden en vesper, gebruik van de stille huiskamer, kapel en stiltetuin.D A T A

Je bent bij ons welkom in de volgende weken:

- Dinsdag 21 - donderdag 23 juni 2022

Aanmelden Stille retraites

Midzomerretraites 'Vreugde houden in je werk als leidinggevende'

Serie 1: dinsdag 12 juli - donderdag 14 juli 2022

Serie 2: dinsdag 16 augustus - donderdag 18 augustus 2022