H U U R M O G E L I J K H E D E N

Vergader- en cursusfaciliteiten op een bijzondere plek

De zalen en lokalen op de benedenverdieping van de Wittenberg zijn beschikbaar voor verhuur aan kerken en christelijke organisaties voor toerustingsbijeenkomsten, vergaderingen, training, seminars etc. Mits deze activiteiten passen binnen het karakter en de sfeer van het gebouw en onze organisatie.

De lokalen zijn geschikt voor bijeenkomsten tot 25 personen. Daarbij kan gebruik worden gemaakt van een whiteboard en digibord (met internetverbinding).

De conferentiezaal is geschikt voor lezingen, seminars en grotere bijeenkomsten (maximaal 50 personen). De zaal wordt bij voorkeur in theateropstelling gebruikt. In deze ruimte kan gebruik gemaakt worden van geluidsversterking, ringleiding, beamer met scherm, vaste internetaansluiting en piano. Let op: de conferentiezaal is beperkt beschikbaar i.v.m. interne activiteiten.

Een gedeelte van de achtertuin van de Wittenberg kan kosteloos gebruikt worden wanneer ruimten in ons gebouw gehuurd worden. In het bos tegenover de Wittenberg kan een verfrissende en inspirerende wandeling gemaakt worden.

Het is mogelijk de huur van ruimtes te combineren met overnachtingen. Daarvoor zijn 8 eenpersoons en 2 tweepersoons slaapkamers beschikbaar voor in totaal 12 personen. Daarnaast is het mogelijk om, alleen of met een groep, als gast op de Wittenberg te verblijven.

Cateringfaciliteiten zijn beschikbaar in combinatie met de huur. De begane grond van het gebouw is rolstoelvriendelijk en er is een mindervalidentoilet aanwezig.

Informatie over beschikbaarheid en kosten: telefoon 030-6924166 of per mail.

Van harte welkom in de karakteristieke ruimtes van de Wittenberg!