De Wittenberg | Verhuur

Vergader- en cursusfaciliteiten op een bijzondere plek

De zalen en lokalen op de benedenverdieping van de Wittenberg zijn beschikbaar voor verhuur aan kerken en christelijke organisaties voor toerustingsbijeenkomsten, vergaderingen, training, seminars etc. Mits deze activiteiten passen binnen het karakter en de sfeer van het gebouw en onze organisatie.

De lokalen zijn geschikt voor bijeenkomsten tot 25 personen. Waarbij gebruik kan worden gemaakt van een whiteboard en digibord (met internetverbinding).

De conferentiezaal is geschikt voor lezingen, seminars en grotere bijeenkomsten (maximaal 60 personen). De zaal wordt bij voorkeur in theateropstelling gebruikt. In deze ruimte kan gebruik gemaakt worden van geluidsversterking, ringleiding, beamer met scherm, vaste internetaansluiting en piano.

Een gedeelte van de achtertuin van de Wittenberg kan kosteloos gebruikt worden wanneer ruimten in ons gebouw gehuurd worden. In het bos tegenover de Wittenberg kan een verfrissende en inspirerende wandeling gemaakt worden.

Voor verhuur in combinatie met overnachtingen zijn 10 eenpersoons en 2 tweepersoons slaapkamers beschikbaar. Daarnaast is het mogelijk om (alleen of met een groep) op retraite te komen op de Wittenberg.

Cateringfaciliteiten zijn beschikbaar in combinatie met de verhuur. De begane grond van het gebouw is rolstoelvriendelijk en er is een mindervalidentoilet aanwezig.

Informatie over beschikbaarheid en kosten: telefoon 030-6924166 of per mail.

Van harte welkom in de karakteristieke ruimtes van de Wittenberg!

Wij kijken terug op een goede ontmoeting in een stimulerende omgeving. Het pand, het omliggende bos, de sfeer en de service helpen om in een goede atmosfeer te vergaderen en te bezinnen. Veel dank daarvoor!