Christelijke tussenjaren organiseren eerste Christelijke Tussenjaarbeurs

Redactie Logo_Wittenberg_favicon
Door Redactie

Update: De Christelijke Tussenjaarbeurs op zaterdag 28 maart is vanwege het coronavirus geannuleerd.

Op zaterdag 28 maart 2020 vindt de eerste Christelijke Tussenjaarbeurs plaats. Zes christelijke organisaties hebben hiertoe het initiatief genomenDoel is om jongeren wegwijs te maken in het bestaande aanbod. Jeugdwerkdeskundige Martine Versteeg van Missie Nederland zal het belang van een tussenjaar toelichten. Elke organisatie is met een stand aanwezig en er zijn oud-studenten beschikbaar voor vragen.  

Steeds meer jongeren kiezen voor een tussenjaar. De organiserende partijen bieden allemaal een vorm van onderwijs aan dat gericht is op persoonlijke vorming en geloofsontwikkeling. “Op de Christelijke Tussenjaarbeurs krijgen de organisaties de gelegenheid om naar eigen kleur en invulling te presenteren dat ze vanuit een gezamenlijke missie jongeren willen toerusten om als christen in de samenleving te staan”, licht Martine Versteeg toe. “Jongeren kunnen ervoor kiezen om een jaar te reizen of te werken. Echter het vormingsaspect dat via onderwijs wordt geboden lijkt vandaag de dag steeds noodzakelijker. We hopen met deze beurs dat signaal af te geven. 

De Christelijke Tussenjaarbeurs is een samenwerking tussen Bijbelschool Rotsvast, Youth for Christ, Youth With A Mission, de Evangelische Hogeschool, Foundation 4 Life en de Wittenberg.  

Datum: zaterdag 28 maart 2020 
Tijd: 10.00 - 13.00 uur 
Locatie: de Wittenberg, Krakelingweg 10 in Zeist
Toegang: gratis

Lees ook