De Wittenberg lanceert tussenjaarchecker

Redactie Logo_Wittenberg_favicon
Door Redactie

In de achterliggende periode zijn wij druk bezig geweest met het ontwikkelen van een tussenjaarchecker en deze is nu live! 

De tussenjaarchecker is er voor jongeren die nadenken over een christelijk tussenjaar. Wij geloven dat een moment van bezinning – op jezelf, je relatie met God of je toekomst – altijd een goede investering is. Een investering in je toekomst. 

Het doel van de tussenjaarchecker is om jongeren te laten zien dat er een divers aanbod is van christelijke tussenjaren. Aan de hand van drie vragen kun je zien welk christelijk tussenjaar het beste bij je past. Je kunt aangeven of je thuis wilt blijven wonen of op locatie, een tussenjaar zoekt van korter of langer dan zes maanden en hoeveel dagen per week het tussenjaar je mag kosten. 

Diverse christelijke organisaties die een tussenjaar aanbieden zijn in de tussenjaarchecker verwerkt.

Doe de check!

Lees ook