De Wittenberg slaat handen ineen met de CHE

Redactie Logo_Wittenberg_favicon
Door Redactie

Afgelopen december was een mijlpaal voor ons én de Christelijke Hogeschool Ede (CHE). 

Afgelopen december was een mijlpaal voor ons én de Christelijke Hogeschool Ede (CHE). Zo zetten we officieel de handtekening onder een unieke samenwerking. Iets waar we ontzettend trots op zijn, want… per september 2024 komen we met een nieuw onderwijsconcept: ‘The Art of Christian Living’. Een vormende minor waar je als student niet alleen reguliere colleges volgt -zoals theologie, filosofie en kunst- maar ook komt wonen in onze leefgemeenschap. Het onderwijs vindt dus niet alleen plaats tijdens colleges, maar ook daarbuiten! Ben of ken jij iemand die geïnteresseerd is? Vanaf eind februari 2024 kunnen hbo-studenten uit heel Nederland zich inschrijven.

Lees hier het volledige persbericht

Lees ook