PRAKTISCH

Op 29 Juni 2024 organiseert De Wittenberg de eerste editie van Het Wittenberg Zomerfestival ‘Op Adem’. Aan de hand van een gevarieerd programma met onder andere muziek, workshops, getijdegebeden, lezingen, sport- en spel, ontmoeting en ontspanning, is het Wittenberg festival een unieke ervaring die je niet wil missen.

Je kan onder andere optredens verwachten van The Bowery, Schrijvers voor Gerechtigheid en Matthijn Buwalda. Ook zullen er creatieve- en inhoudelijke workshops worden gegeven en is er elk uur een stil getijdegebed. Daarnaast zullen er verschillende sport- en spelactiviteiten zijn zoals voetbal, volleybal en spikebal en is er speciaal voor de kinderen een leuk luchtkussen.

Het programma is van 12:30 tot 20:30. Ben je tussen de 18 en 35 jaar? Blijf dan ’s avonds hangen voor onze speciale Youth Night met een silent disco, kampvuur en spelletjes. Een heerlijk moment voor een mooie tijd met je vrienden, of juist om nieuwe vrienden te maken! Wil je na deze gezellige avond niet meer naa rhuis rijden? Boek dan een overnachting!

Het festival wordt georganiseerd op De Wittenberg zelf in de prachtige bossen van Zeist op de Utrechtse Heuvelrug. In de omgeving is er genoeg gratis parkeergelegenheid. Op het festival zullen er diverse eet- en drinkgelegenheden zijn. Deze worden verkocht met consumptiebonnetjes die ter plekke gehaald kunnen worden. Het festival wordt gefinancierd met de opbrengsten uit de catering. Daarom is het verboden om eigen consumptie mee te nemen.

De toegang is dus gratis maar je moet wel even het inschrijfformuliertje invullen. Dan kom je op de gastenlijst en krijg je een toegangsbewijs en kan je naar binnen. Let wel op: vol=vol!

Wittenberg poster

Aanmeldingsformulier Wittenberg Zomerfestival

Aanmeldformulier
Vul per leeftijdscategorie het juiste aantal personen in:
0-4 jaar
4-12 jaar
12-18 jaar
18 - 35 jaar
35+
Geef aan op welk moment van de dag je denkt te komen:
Geef hier aan met hoeveel jongeren (tussen de 18-35 jaar)
Denk aan ernstige allergie├źn, rolstoelgebruik, etc.