Praktische zaken

Open avond Inside-out

maandag 12 juli 2021

Kom sfeerproeven, kom naar de open avond op de Wittenberg!

Heb je interesse in Inside-out, maar zou je graag wat meer informatie willen? Of wil je wat van de sfeer meemaken op de Wittenberg? Kom dan naar de open avond!
Tijdens de avond krijg je meer informatie over Inside-out en het leven op de Wittenberg. De avond duurt van 19.30 - 21.00 uur (inloop vanaf 19:15). Er is genoeg ruimte en tijd om al je vragen te stellen.

We zullen deze avond op de Wittenberg organiseren. Heb je gezondsheidsklachten die passen bij Covid-19? Meld je dan af voor de open avond. Mocht de avond vanwege bepaalde maatregelen niet fysiek door kunnen gaan dan brengen we je daar z.s.m. van op de hoogte.

Meld je hier aan voor de open avond

« Terug

Data

Augustus 2021
Maandag 30 augustus 2021 - donderdag 20 januari 2022

Februari 2022
Maandag 21 februari 2022 - donderdag 7 juli 2022

Beide trajecten gaan vooraf door een startweekend.

Toelichting kosten

Inside-out wordt niet door de overheid gesubsidieerd, maar is afhankelijk van financiële steun van particulieren, kerken, fondsen en bedrijven. Doordat wij geen subsidie ontvangen, betekent het ook dat jij niet in aanmerking komt voor studiefinanciering.

Als het bedrag te hoog is voor jou en/of je ouders, dan kunnen we samen zoeken naar een oplossing en in overleg gebruikmaken van een studiefonds. We denken graag met je mee!

Toelatingseisen

Inside-out is er voor jou als je tussen de 17 en 25 jaar bent en 5 maanden apart wil zetten om na te denken over jezelf en je toekomst. Je hebt geen specifiek opleidingsniveau nodig. Daar passen we onze coaching op aan. 

Let op! Ben je 17 jaar en wil je je inschrijven? Dan heb je een startkwalificatie nodig. Dat is (minimaal) een diploma havo, vwo of mbo (niveau 2 of hoger).

Als je Inside-out volgt, woon je op de Wittenberg en ben je onderdeel van de leefgemeenschap. Je dient dan ook met alle activiteiten van de leefgemeenschap mee te kunnen doen. Zo is er elke woensdag een vaste leefgemeenschapsavond. 

Open avonden