De Wittenberg | Steun ons

Kansen voor het koninkrijk!

Voor de nieuwe opzet van de Wittenberg is veel geld nodig. We maken aanloopkosten voor het ontwikkelen van het onderwijsprogramma, het vormgeven van de nieuwe opzet van de leefgemeenschap en aanpassingen in het gebouw, onder andere voor een gebedsruimte en het geschikt maken van kamers voor retraite-deelnemers. Verder maken we extra kosten voor promotie en verwachten we dat het aantal deelnemers voor studie en retraites de eerste jaren nog niet op volle sterkte zal zijn waardoor de inkomsten de exploitatiekosten nog niet zullen dekken.

In totaal is er een bedrag van € 250.000 nodig voor de nieuwe opzet van de Wittenberg!

Omdat we vertrouwen dat de Wittenberg ook in de komende jaren voor velen tot zegen zal zijn, zetten we nieuwe stappen. We zijn blij met alle positieve aanmoedigingen. We zien interesse ontstaan voor de nieuwe opleiding, voor de retraites en de nieuwe vorm van de leefgemeenschap.

Vertrouwen in de nieuwe opzet
We verwachten dat de Wittenberg ook de komende jaren een plaats zal zijn waar jongeren en (jong)volwassenen de geestelijke accu kunnen opladen om daarna verfrist hun taken in deze wereld op te pakken. Wij geloven dat we met een vernieuwde Wittenberg investeren in jongeren en (jong)volwassenen en daarmee in het Koninkrijk van God!

Doet u mee? Klik op het formulier de mogelijkheden aan. 

Doet u mee? Vul dan hier het machtigingsformulier in!

Klik hier om direct een gift over te maken via iDEAL.