Te gast

Kom op adem bij de Wittenberg!

Onze tijd is gejaagd. Er is veel tijdsdruk en hectiek. Vaak hebben we het ongezond druk. En daarom is het goed je soms terug te trekken. Op adem te komen. Weer even de juiste focus te zoeken. En daar is de Wittenberg geschikt voor.

Christelijke leefgemeenschap voor jongeren
De Wittenberg is de grootste christelijke leefgemeenschap voor jongeren in Nederland. We wonen in een authentiek gebouw. Gelijk naast ons huis loop je zo het bos in. Elke dag hebben we drie gebedsvieringen. We voeren goede gesprekken, sporten samen en zijn samen stil.

Bruisend én stil
Misschien is dát wel het meest bijzondere aan deze plaats. Dat het hier levendig en bruisend is. En tegelijkertijd een plaats van rust en stilte. 

Deuren staan open
Jij bent hier welkom. Alleen, voor een Wittenberg-Weekend of met je vriendengroep. Het zal je goed doen hier te zijn. Onze deuren staan voor je open!

Rubriek 3-CHE-def
Redactie Logo_Wittenberg_favicon
Door Redactie
10 januari 2024

De Wittenberg slaat handen ineen met de CHE

Afgelopen december was een mijlpaal voor ons én de Christelijke Hogeschool Ede (CHE). …
Lees verder
Nad-Ank-Matt2
Redactie Logo_Wittenberg_favicon
Door Redactie
11 mei 2023

Millennials op zoek naar identiteit en orientatie

Bij wie (of waar) leer ik hoe te leven? Dat is een vraag die ik een millennial eens hoorde stellen. Die vraag is, denk i…
Lees verder
AndreaGeluk-web (2)
Redactie Logo_Wittenberg_favicon
Door Redactie
25 april 2023

'Ik kom graag nog eens terug!'

Ze had al twee kloosterweekenden bezocht in Noord-Brabant, maar zocht iets soortgelijks dichter bij huis. Na wat speurwe…
Lees verder