De Wittenberg | Inside-out

Ontdek jouw plek in Gods wereld

Wie wil ik zijn? Wat betekent geloven in God voor mij? Wat is mijn plek in Gods wereld?

Stel je jezelf deze vragen? Ben je op zoek naar goede antwoorden? Ben je tussen de 17 en 25 jaar? Gun jezelf dan vijf maanden Inside-out op de Wittenberg. Ga aan de slag met je persoonlijke vragen, met je geloof en met je toekomst!

Wat is Inside-out?
Wanneer je kiest voor Inside-out, dan kies je voor leven vanuit je hart. Tijdens vijf maanden denk je na over het doel en de zin van je leven. Waar liggen jouw talenten en passies? Welke drijfveren zijn voor jou belangrijk in je werk of studie? Wij geloven dat je pas echt goede keuzes kunt maken in je leven, als je weet wie jezelf bent. Je bestudeert de Bijbel en denkt na over wat het geloof voor jou betekent. Daarbij hoort ook het luisteren naar én het betrekken van God bij het maken van keuzes voor je toekomst. 

Alle ervaringen en inzichten die jij opdoet tijdens Inside-out zullen jou helpen om na je tijd op de Wittenberg te leven vanuit je hart. Voor God en de mensen om je heen. 

Hoe ziet het traject eruit?
Inside-out gaat vooraf door een startweekend waarin je je medestudenten en de bewoners en docenten op de Wittenberg leert kennen. Het traject begint met 2 introductieweken, waarin je vertrouwd raakt met de vakken, elkaar en de Wittenberg.

Daarna volgen 16 weken Inside-out: je krijgt les van inspirerende docenten, je gaat aan de slag met jouw leervragen, je wordt gecoacht door je mentor, je gaat op expedities, je gaat een week naar Taizé in Frankrijk en je sluit het traject af met een minifestival.

Ben je enthousiast geworden en wil je meer informatie?
Bekijk dan de studiegids, vraag de informatiebrochure aan of skype met een docent!

Uitleg huidige aanmeldprocedure

Open avonden

Kosten

  • Inside-out: € 2.500,-
  • Kost en inwoning: € 2.100,- 

Ongesubsidieerd
Inside-out wordt niet door de overheid gesubsidieerd, maar is afhankelijk van financiële steun van particulieren, kerken, fondsen en bedrijven. Doordat wij geen subsidie ontvangen, betekent het ook dat jij niet in aanmerking komt voor studiefinanciering. 

Studiefonds

Als het bedrag te hoog is voor jou en/of je ouders, dan kunnen we samen zoeken naar een oplossing en in overleg gebruikmaken van een studiefonds. Neem hiervoor contact met ons op. We denken graag met je mee!

Toelatingseisen

Inside-out is er voor jou als je tussen de 17 en 25 jaar bent en 5 maanden apart wil zetten om na te denken over jezelf en je toekomst. Je hebt geen specifieke vooropleiding of diploma’s nodig. Uiteraard hebben wij wel oog voor jouw intellectuele niveau. Daar passen we onze coaching op aan. 

Startdata

Augustus 2020
Maandag 31 augustus 2020 - donderdag 28 januari 2021
Intakegesprekken: houd de week van 6 - 10 juli vrij of bij late aanmelding de week van 24 - 28 augustus

Februari 2021

Maandag 22 februari 2021 - donderdag 8 juli 2021 

Alle trajecten gaan vooraf door een startweekend.