kom als groep

Samen geloofsverdieping vinden

Ben je lid van een studie- of vriendengroep en op zoek naar (geloofs)verdieping  op een unieke locatie? Of ben je deel van een kerkenraad of een belijdeniscatechisatiegroep, en zou het jullie verrijken om er even samen uit te zijn?

Begeleiding en eigen invulling
Aan groepen van ca. 6 tot 12 personen bieden we inhoudelijke input aan. Het is geen compleet dagprogramma, maar een handreiking die je in je eigen programma kunt verwerken. We bieden jullie gespreksvragen voor in de groep, persoonlijke vragen, teksten, suggesties voor muziekstukken en wat verwerkingsvormen aan, waarmee je aan de slag kunt. Door dit te gebruiken kun je als groep naar elkaar toegroeien en elkaar beter leren kennen, en word je ook persoonlijk weer op een positieve manier uitgedaagd. Daarnaast is er veel vrijheid voor jullie eigen invulling van de dagen.

Uniek ritme getijdengebeden
Maak kennis met ons authentieke gebouw en grote tuin. We hebben een uniek ritme van getijdengebeden, drie keer per dag. We grenzen aan een prachtig bos. De kamers zijn eenvoudig en sfeervol ingericht. 

Veel mensen zijn jullie voorgegaan en hebben het hier goed gehad. Het zal jullie ook goed doen. Welkom!
De getijdengebeden waren fijne rustmomenten tijdens ons programma.