OndernemersBent u ondernemer en wilt u een steentje bijdragen aan het werk van de Wittenberg?

Word lid van onze club van 25!


De Wittenberg is een Bijbelschool in Zeist, al meer dan 45 jaar worden hier jongeren opgeleid, toegerust en voorbereid om hun plek in de maatschappij in te kunnen nemen en een verschil te maken.

Om ook in de toekomst door te kunnen gaan met ons werk zoeken we hulp. De Wittenberg ontvangt geen subsidies en is voor een groot gedeelte afhankelijk van giften van donateurs en kerken. Op de huidige voet verdergaan is niet mogelijk, structureel meer inkomsten zijn noodzakelijk om onze opleidingen voort te kunnen zetten en nieuw onderwijs vorm te kunnen geven.

Om deze reden hebben wij ‘de Club van 25’ opgericht, waarbij we 25 ondernemers uitdagen om vriend van de Wittenberg te worden middels een sponsorbijdrage van €1000,- per jaar. Dit geld zal gebruikt worden om de onderwijsprogramma’s in 2018-2019 te financieren en voor de zoektocht naar hoe – op een duurzame manier – de toekomst ingegaan kan worden met nieuwe vormen van onderwijs (zie ook onze speciale pagina met meer informatie over dit onderwerp). Dit vraagt een grote investering en brengt risico’s met zich mee. Een solide basis van sponsoren schept voor ons de mogelijkheid om de Wittenberg ook in de toekomst van betekenis te kunnen laten zijn voor jonge christenen. Wordt u ook lid van 'de Club van 25'?

Natuurlijk krijgt u hier iets voor terug. Als lid van ‘de Club van 25’ ontvangt u:
- Een uitnodiging voor onze exclusieve ondernemers-netwerkavond.
- De mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief zaalruimte op de Wittenberg te huren.
- Een vermelding op onze bedrijfspagina.
- De mogelijkheid voor een artikel in onze nieuwsbrief.
 
Helpt u mee om de Wittenberg ook in de toekomst van betekenis te kunnen laten zijn om jonge christenen op te leiden en toe te rusten? Wij raken graag met u in gesprek!

Lid worden van ‘de Club van 25’? Stuur een e-mail naar: info@dewittenberg.nl