Wittenberg-Weekend

Wittenberg-Weekend

Wittenberg-Weekend: Ritme! & Raak!

We hebben twee typen Wittenberg-Weekenden:

De eerste hoofdlijn heet ‘Ritme!’. In die weekenden gaan we bezig met een boeiend thema wat gaat over jouw leven. Het kan bijvoorbeeld gaan over liefde en relaties, over het mooie en ingewikkelde van bidden, over omgaan met verlies, over goed omgaan met eindeloze appjes of over de stem van de Heilige Geest in jouw leven leren kennen. We organiseren zeven verschillende weekenden. Elk weekend staat op zichzelf en kun je los van de andere weekenden volgen, dus kies wat jou aanspreekt!

De tweede hoofdlijn heet ‘Raak!’. Dit zijn drie weekenden die elk gelinkt zijn aan een goed verhaal. Een mooie film, een prachtig lied of een krachtig boek. Met dat verhaal in ons achterhoofd denken we na over grote thema’s van geloven en van deze tijd. Ook hier geldt dat elk weekend op zichzelf staat, dus kies wat jou aanspreekt!

Daarnaast hebben we ook nog twee speciale, prachtige leiderschapsweekenden met als thema ‘Moderne Herders’. Daarover is hier meer info te vinden.

De Wittenberg is een geweldige plaats.
We laten het je graag ook ontdekken. Doe met ons mee! Leef óók anders. Stap in de wereld van Tamara, Willemieke en Janno. En van bijna honderd andere jonge mensen die hier het leven met elkaar delen. Het is hier goed.

Kijk op het overzicht voor thema’s en data en meld je aan voor wat jou aanspreekt!

We zien er naar uit je te ontmoeten!

Rubriek 3-CHE-def
Redactie Logo_Wittenberg_favicon
Door Redactie
10 januari 2024

De Wittenberg slaat handen ineen met de CHE

Afgelopen december was een mijlpaal voor ons én de Christelijke Hogeschool Ede (CHE). …
Lees verder
Nad-Ank-Matt2
Redactie Logo_Wittenberg_favicon
Door Redactie
11 mei 2023

Millennials op zoek naar identiteit en orientatie

Bij wie (of waar) leer ik hoe te leven? Dat is een vraag die ik een millennial eens hoorde stellen. Die vraag is, denk i…
Lees verder
AndreaGeluk-web (2)
Redactie Logo_Wittenberg_favicon
Door Redactie
25 april 2023

'Ik kom graag nog eens terug!'

Ze had al twee kloosterweekenden bezocht in Noord-Brabant, maar zocht iets soortgelijks dichter bij huis. Na wat speurwe…
Lees verder
Alle artikelen