Uit het leven van een vrijwilliger

Redactie Logo_Wittenberg_favicon
Door Redactie

Ik werk nu al ruim een jaar voor één dag in de week op de Wittenberg. Soms ben ik gastvrouw, maar vaak zorg ik ervoor dat de kamers en de toiletruimtes schoon zijn of zet ik koffie en thee voor een groep. Ik houd van bloemen en planten en zit daarom ook in de tuincommissie.

Wat het werk zo ontzettend leuk maakt? Het gevarieerde team van mensen, die er samen (vrijwillig) werken en/of wonen. Er is altijd tijd voor een praatje, in de wandelgangen of gezellig bij de koffie. Mooi zijn de kleine ontmoetingen met de leefgemeenschappers, met elk hun eigen verhaal en leven. Wat het werk mooi maakt? Dat je samen één doel dient en een huis gaande houdt waar God gediend wordt, waar samen geleefd en plezier gemaakt wordt én waar gebeden en gezongen wordt. Ik word er moe, maar kom er altijd weer bemoedigd vandaan. (Carla Barmentlo, Veenendaal)

Ook interesse om vrijwilliger te worden? Bekijk onze vacatures eens of neem contact met ons op.