Ga mee naar Taizé!

Wil je een moment nemen om jezelf op te laden en tijd te nemen voor God? Reis dan, samen met andere jongeren, mee naar de broedergemeenschap van Taizé. 

Wekelijks ontvangen zij jongeren vanuit alle werelddelen om hen te laten meeleven met de gemeenschap. Het leven in Taizé wordt gekenmerkt door rust en eenvoud waardoor er alle ruimte is voor persoonlijke bezinning, maar ook voor het ontmoeten van nieuwe mensen met een hoop lol en goede gesprekken. Drie keer per dag wordt iedereen met klokgelui genodigd voor de gebedsmomenten. Naast de vieringen volg je dagelijks een Bijbelstudie en kun je meedoen met diverse workshops. Hiernaast is er ook voldoende ruimte voor ontspanning. Het leven in Taizé is eigenlijk niet te omschrijven, je moet het zelf ervaren!

Praktische informatie

  • Maandagavond 4 mei t/m zondag 10 mei 2020
  • Maandagavond kennismaking en introductie op de Wittenberg
  • Overnachting op de slaapzaal 
  • Dinsdagochtend vroeg vertrek naar Taizé per touringcar*
  • zondag om ca. 10.00u terug op de Wittenberg
  • Kosten: € 195,- (reis, overnachtingen en maaltijden)
  • Leeftijd: tot 30 jaar

* Let op: Bij voldoende deelname gaan we met een touringcar, komen we echter niet aan het benodigde aantal deelnemers dan kunnen we helaas geen reis met de touringcar aanbieden namens de Wittenberg. Optie tot aanmelden kan tot zaterdag 4 april, op woensdag 8 april hoor je dan van ons of de reis met touringcar definitief doorgaat of niet.

Je kunt een optie nemen door hier het formulier in te vullen.

Let op: De Wittenberg hanteert de richtlijnen vanuit het RIVM en het Reisadvies van Buitenlandse Zaken rondom het Corona-virus. Op dit moment heeft dat nog geen negatieve consequenties voor de reis naar Taizé.